Tandläkare Marie Thårlin Ranta

Hej!

Söker Du en erfaren tandläkare med mjuka händer vid Fridhemsplan? Jag finns på Drottningholmsvägen 22, ovanför Fridhemsplans tunnelbaneuppgång.

Tidigare tandläkare Katarina Mikaelsson har gått i pension.

Mitt mål är att alla våra tänder ska må bra, hela livet. Det är nu, äntligen, bevisat att munhälsa påverkar allmänhälsa. Det vill säga att dåliga tänder mycket väl kan påverka din hälsa negativt.

Därför arbetar vi mycket med profylax, förebyggande tandvård. Det du kallar för puts och polering. Men - för att tänder ska må bra räcker det inte med en insats per år. Tänderna behöver poleras och rensas varje dag för att hålla sig friska. Det är den egentliga profylaxen. För att hjälpa dig med det jobbet ingår det i mitt jobb att tipsa hur just du ska ta hand om just dina tänder.

Årets alla andra dagar.

Marie, som är tandsköterska, och jag är måna om att det ska kännas lugnt och tryggt för dig som patient. Vi försöker ge var och en den tid som behövs.

Välkommen!

ps: Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Då kan du ha missat mellan 300 och 1200 kronors tandvårdsbidrag... som dras av från notan när du kommer.