För dig som går, eller tänker börja gå, som patient hos oss:


Hela Åhlens-huset kommer att byggas om, vilket berör alla hyresgäster inklusive oss. 

Alla kontorslokalerna tas bort och "vår" trappuppgång  ska bli ett hotell!     Vi kommer med andra ord inte att kunna flytta tillbaka.


Min mottagning har därför flyttat  till  Alströmergatan 34,  

ca 500 meter från nuvarande praktik. 

Närmaste tunnelbana är fortfarande Fridhemsplan.  


Alla journaler har vi förstås med och vi kallar med sms, som vanligt. Behöver du akut hjälp då min praktik är stängd rekommenderar jag som vanligt Akuttandvården vid Fridhemsplan med ingång från Flemingatan 48.


Bästa hälsningar från  Marie Ranta, tandläkare2024-02-12

Vi jobbar på, men lite kul måste man få ha någon gång ibland. För några dagar sedan fick vi lära oss om ClearCorrect/Invisaligne. Enkel och smidig tandreglering för vuxna med genomskinliga skenor.  2024-01-12

Jul och nyår avklarade och vi har öppet som vanligt. 

Jag har även hunnit gå en liten kurs och är nu uppdaterad vad gäller rotfyllningar!  Nördigt? Jajamänsan !2023-11-10

Missat att uppdatera, ursäkta! Vi är sedan några veckor igång som vanligt. Jippie!!   Lokalen blev väldigt bra och trivsam. Jag hoppas på att kunna stanna här länge.

Välkommen!


2023-10-28

Nu börjar man bli väldigt sugen på att börja arbeta igen...   Några papper kvar att skicka in tyvärr.


2023-10-19

Nu funkar faktiskt alla maskiner, men det är fortfarande lite rörigt i lokalen med flyttkartonger här och där. 

Ny tandsköterska, Åsa, börjar känna sig varm i kläderna. Tandsköterska  Marie har haft fruktansvärt ont i ryggen och valde att gå i pension när hon fyllde 65 i somras.


2023-09-29

Även om lokalen skulle vara klar, vilket den inte är, behöver vi dagar till att städa ur och packa upp. Vad är kvar att göra då? Behandlingsstolen står där, men behöver anslutas med tryckluft och sug, vatten och el. Diskdesinfektorn och autoklaven behöver vatten och avlopp. Belysning under bänkskåp. Städa!!!!   Några golv ska därefter målas och när dom är torra flyttar vi in. Nästa helg med andra ord.


2023-09-22

Efter snart 2 månader börjar mina fantastiska byggare ändå se lite slitna ut. Dom har tagit bort väggar, byggt upp andra väggar, fixat tak och färg med mera. Lagt in golv. Nu pågår montering av skåp, el och vatten samtidigt. Ventilation- och brandinspektion.

Nästa vecka kommer behandlingsstolen att installeras. Till den hör kompressor och sugmotor. Det blir hel en del rör och el som ska  dras fram till dessa och sedan kommer ju det mest spännande: Går allt igång som vanligt efter 3 månader i ett förråd???

OM  allt funkar och alla skåp är monterade och golven fixade till slutet av nästa vecka kan vi  städa och packa upp alla kartonger. Det blir en intensiv helg.

Den som lever får se...