Viktig  information till dig som går, eller tänker börja gå, som patient hos oss på Drottningholmsvägen 22 :


Fastighetsägaren kommer att utföra en total ombyggnation av hela  huset vilket berör alla hyresgäster inklusive butiker i bottenplan.  Den beräknas ta minst 2 år.

Ombyggnaden innebär att kontorslokalerna tas bort och nr 22 ska bli ett Hotell. 

Vi kommer med andra ord inte att kunna flytta tillbaka.


Min mottagning flyttar därför till  Alströmergatan 34,  

ca 500 meter från nuvarande praktik. 

Närmaste tunnelbana är fortfarande Fridhemsplan. 


Den nya lokalen behöver anpassas och byggas om vilket innebär ett extra långt uppehåll över sommaren i år. Jag stänger verksamheten i nuvarande lokaler from torsdag 29 juni och planerar att öppna verksamheten i min nyrenoverade lokal i slutet på september.


Alla journaler tar vi förstås med och vi försöker kalla som vanligt.

Behöver du akut hjälp då min praktik är stängd rekommenderar jag som vanligt Akuttandvården vid Fridhemsplan med ingång från Flemingatan 48.


Bästa hälsningar från  Marie Ranta, Din tandläkare
En liten uppdatering!!     2023-09-22

Efter snart 2 månader börjar mina fantastiska byggare ändå se lite slitna ut. Dom har tagit bort väggar, byggt upp andra väggar, fixat tak och färg med mera. Lagt in golv. Nu pågår montering av skåp, el och vatten samtidigt. 

Nästa vecka kommer behandlingsstolen att installeras. Till den hör kompressor och sugmotor. Det blir hel en del rör och el som ska  till dessa och sedan kommer ju det mest spännande: Går allt igång som vanligt efter 3 månader i ett förråd???

OM  allt funkar och alla skåp är monterade och golven fixade till slutet av nästa vecka kan vi börja städa och packa upp alla kartonger. Det blir en intensiv helg.

Vi får se. 

Kram från Marie Ranta